modeli kuhinja

kuhinja

Model m-10

predstavlja kuhinje klasičnog stila, prefinjenog izgleda. Frontovi su izrađeni od farbanog medijapana koje krasi kanelura i na poseban način oborene ivice. Ovaj model kuhinja krasi ukrasni granc koji se može podstaviti samostalno ili sa rasvetnom gornjom pločom. Ukrasne piramide, gornji i donji venac, male fiokice i frontovi sa peskiranim ili običnim staklom čine ovaj model posebnim.
Kuhinje modela -m 10 su naš najprodavaniji proizvod, savršene su za sve one koji žele tradicionalnu, ali svijetlu i prozračnu kuhinju sa toplom i prijatnom atmosferom.

kuhinja

Model rustic-masiv

predstavlja kuhinje klasičnog stila, za sva vremena. Romantična, intimna i bezvremena atmosfera sa nostalgičnim osećanjem. Blaga sećanja na porodični život, toplo i udobno okruženje, vrednosti koje nikada neće biti zaboravljene su inspiracija ovog modela.
Frontovi su izrađeni od masiva hrasta, bukve, oraha ili jasena. Mogu se raditi u vise boja, u različitim završnim obradama.

kuhinje Drvoprof

Model rustic - mdf

kuhinja klasičnog izgleda sa mnoštvom detalja. Frontovi su rađeni od medijapana sa obradom koja se primenjuje kod kuhinja od masiva. Ako želite kuhinju visokog kvaliteta gde se vodi računa o svakom detalju onda izaberite ovaj model kuhinje.
Može se raditi u više boja sa završnom obradom mat ili sjaj.

Drvoprof plus

Model - profilisane ručice

kuhinja modernog stila. Frontovi su izrađeni od farbanog medijapana koje karakterišu čiste linije, zahvaljujući nedostatku ručica. Profilisana ručica je praktično i estetski ugodno rešenje. Ako želite savremeni izgled vaše kuhinje onda je ovo pravi model za vas.
Može se raditi u više boja sa završnom obradom mat ili visoki sjaj.

KUHINJA JE SRCE VAŠEG DOMA

Model - blago oborene ivice

ako želite da vaša kuhinja bude moderna duže vreme, bez obzira na aktuelne trendove, odlučite se za ovaj model kuhinje. 
Karakterističan po funkcionalnosti, jednostavnog dizajna i pruža mogućnost kombinovanja velikog izbora boja, sa završnom obradom mat ili sjaj. Lako se kombinuje sa furnirom ili univerom. Izbor ručica daje lični pečat ovom modelu.


kuhinja

Model - gola sistem

ovaj model kuhinja inspirisan  vertikalnim i horizontalnim linijama, čistih površina i oblika i minimalnog, ali i prefinjenog dizajna.
Za one koji vole geometrijski i minimalan stil ovo je pravi izbor. 
Glavna karakteristika ovog modela je jednostavan front bez ručica. Otvaranje vrata omogućava gola sistem - okov koji doprinosi funkcionalnosti i estetici. Vrata mogu biti izrađena od farbanog ili furniranog medijapana i od univera. Različitih boja i dezena.

Powered by WebExpress